Fanit tulivat apuun – entisen UFC-tähden välttämättömän leikkaukseen kertynyt tukku lahjoituksia

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC:n entinen raskaan sarjan maailmanmestari Tim Sylvia on pahassa tilanteessa. Vuonna 2005 tapahtuneen loukkaantumisen myötä hänen käsivarteensa oleva ruuvit ovat alkaneet hylkiä elimistöä, kuten jo aiemmin on kerrottu.

UFC-organisaatio on näyttänyt korjausoperaation osalta kylmästi kättä ja Sylvia on joutunut miettimään miten rahoittaa kalliin, mutta välttämättömän operaation. Leikkauksen kustannukset ovat arviolta 15 000 euron luokkaa, eikä Sylvialla ole moisia rahoja.

– Minulla on ehkä sen verran juuri säästössä, mutta sen jälkeen tilini olisi tyhjä. Minulla on laskuja, lainaa, auton osamaksueriä ja poika. Se on tilanne, jossa olen, Sylvia sanoi MMA Fighting -sivustolle.

Sylvian mukaan kynnys lähteä hakemaan apua GoFundMe-järjestelmä kautta oli ison kynnyksen takana, mutta lopulta ainoa vaihtoehto. Sen kautta fanit ovat kuitenkin osallistuneet asiaan ja operaatio on edessä tulevalla viikolla. Sylvia on saanut lähes 13 000 euroa lahjoituksina.

– Nämä fanit ovat ihmeellisiä. En voi millään kiittää heitä tarpeeksi, Sylvia kertoi iloisena.