Kaksi karhua tuli yllättäen vastaan parkkipaikalla – näin NFL-tähti joutui näyttämään nopeuttaan

Amerikkalaisessa jalkapallossa tarvitaan nopeita ja vahvoja jalkoja – ja nopeaa reagointia. Tämän tosiasian eteen joutui Dallas Cowboysin HaHa Clinton-Dix todella yllättäen, mutta osoitti refleksien olevan kunnossa.

Clinton-Dix oli saapumassa kotiinsa sähköpotkulaudalla, kun vastaan tuli näky, jota hän tuskin osasi odottaa – emokarhu poikasineen. Clinton-Dix ei aikaillut ”vastustajat” havaittuaan, vaan luopui kulkupelistään ja otti jalat alleen nopeasti.

– Pelaan puolustuksessa, pitää olla koko ajan valmiina. En tiennyt montako niitä on, Clinton-Dix heitti Instagramissa liittäen mukaan tapahtuneen tallentaneen valvontakameran kuvan.

”Vain” kaksi karhua ei sinänsä olisi pitänyt olla mitään uutta Clinton-Dixille, sillä vielä viime kaudella hän pelasi Chicago Bearsissa…

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)