Tennistähti Roger Federer on Forbesin perinteisen listauksen mukaan vuoden 2019 kovatuloisin urheilija. Federer on tienannut tänä vuonna reilut 106 miljoonaa dollaria.

Forbesin listan kärkikolmikon täydentävät jalkapalloilijat Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Ei-palloilijoista korkeimmalle, 11:nneksi, yltää nyrkkeilijä Tyson Fury. Mercedeksen Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton löytyy sijalta 13.

Kärkikymmenikköön mahtuivat lisäksi jalkapalloilija Neymar, koripalloilijat LeBron James, Stephen Curry ja Kevin Durant, golffari Tiger Woods ja amerikkalaisen jalkapallon pelaajat Kirk Cousins ja Carson Wentz.

Naisia sadan listalle mahtui kaksi, eniten sitten vuoden 2016. Japanilaistaituri Naomi Osaka oli parhaana 29:s.

Kaksi Grand Slam -turnausta voittanut 22-vuotias Osaka ansaitsi Forbesin mukaan viime vuonna yhteensä 37,4 miljoonaa dollaria palkintorahoina, osallistumismaksuina ja sponsorituloina. Toinen naistenniksen tähti Serena Williams oli 33:s (36 miljoonaa dollaria).

Forbesin sadan parhaiten ansainneen listalle kuuluu urheilijoita 21 maasta ja kymmenestä lajista. NBA-koripalloilijoita on sadan kärjessä eniten (35), mutta 31 amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan pelaajaa top-sadassa tienasivat kuitenkin yhteensä eniten.

Katso tästä koko lista.