Nyrkkeilyn raskaan sarjan yksi vuoden odotetuimmista ottelusta on Tyson Furyn ja Deontay Wilderin kolmas kohtaaminen, jota on palloteltu pitkin kevättä – käydäänkö ottelu ja jos, koska ja missä. Nyt näihin kysymyksiin näyttäisi löytyneen vastaus.

Ottelu oli määrä alun perin käydä jo heinäkuussa, mutta koronarajoitukset siirsivät ottelupäivää ensin lokakuulle ja sitten vielä edemmäs.

– Kun siirsimme ottelun heinäkuulta, puhuimme lokakuusta. Soitin sitten Furylle ja sanoin, että unohtaa lokakuun. Yritämme tähdätä marras- tai joulukuuhun, Furya edustava legendaarinen nyrkkeilypromoottori Bob Arum kertoi jo aiemmin Sky Sportsille.

Mahdollisina ottelupaikkoina on ehditty mainita Macao, Kiina, Las Vegas USA:ssa – ja Australia. Jälkimmäinen vaihtoehto on nyt nytkähtänyt kertaheitolla reippaasti eteenpäin. The Australianin mukaan Bankwest Stadium Parramattassa on jo varattu tapahtumalle, jonka on määrä osua tapaninpäivälle.

– Lähtin ehdotuksen Bob Arumille jo kuutisen viikkoa sitten. Ehdottomani päivä oli joulukuun 26., joka olisi Yhdysvalloissa joulupäivän ilta [aikaeron myötä], australialaispromoottori Dean Lonergan sanoi lehdelle ja vahvisti stadionvarauksen.