Suomen maajoukkuepelaaja jatkosopimukseen – ”Erinomainen joukkue”

© Kuva: Getty Images

Suomen lentopallomaajoukkueen pelaaja Jessica Kosonen jatkaa Pölkky Kuusamon vahvuudessa.

Pölkky tiedotti Kososen jatkosopimuksesta juhannuksena. Yleispelaajalla alkaa toinen kausi Kuusamossa. Koronaviruspandemia ja oma loukkaantuminen särkivät viime kautta, joten nuorelle urheilijalle jäi sopivasti hampaankoloon.

– Olen ollut koko ajan tietoinen, että Kuusamoon rakentuu erinomainen joukkue. Viime kaudelta jäi muutenkin nälkää loukkaantumisen jälkeen päästä näyttämään, joten Mestaruusliigassa jatkaminen tuntui parhaalta vaihtoehdolta. On kiva palata tuttuun ympäristöön, jossa homma toimii, ja taustalla on vahva yhteisö tekemässä töitä, Kosonen sanoo Pölkyn tiedotteessa.

Loukkaantumisesta huolimatta Kosonen pääsi kentälle viime kaudella 23 ottelussa. Hänen vastaanottotilastonsa kuuluivat liigan parhaisiin, ja oheen hän ehti tehdä vielä 210 hyökkäyspistettäkin.

Kosonen, 23, on Ylöjärven Ryhdin kasvatti. Sittemmin kokemusta on kertynyt Woman Volleyssa, OrPossa ja kaudella 2018-2019 Sveitsin liigan Volley Luganossa. EM-karsintoihin tähtäävään maajoukkueryhmään kuuluvalla pelaajalla on tilillään 18 A-maaottelua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.