Tenniksen kauhukakara Nick Kyrgios taas uudessa parisuhteessa – ”Onnellisuus on löytynyt”

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on useasti otsikoissa muutenkin kuin pelillisistä ansioistaan. Kyrgios antaa mielellään kärkeviä kommentteja somessa kaikesta maan ja taivaan välillä. Myös miehen naissuhteet ovat otsikoissa tasaiseen tahtiin.

Tällä kertaa Kyrgios ei ainakaan herätä pahennusta. Edellinen suhde venäläispelaaja Anna Kalinskajan kanssa päättyi myrskyisissä merkeissä maaliskuussa Kalinskajan leimattua Kyrgiosin ”yksinkertaisesti pahaksi ihmiseksi”.

Sitä ennen Kyrgios oli suhteessa australialaisen tennispelaajan Ajla Tomljanivicin kanssa ja nyt Kyrgios näyttää löytäneen uuden rakkaan – tällä kertaa tennispiirin ulkopuolelta. Kyrgios nosti asian itse tietoisuuteen Instagramissa.

– Onnellisuus on löytynyt, Kyrgios ilmoitti rinnallaan nainen, jonka nimi Daily Mailin mukaan on Chiara Passari.

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!