Gamlakarleby IF:n Filiph Johansson yllätti juoksemalla oman seuransa kilpailuissa 200 metriä puoli sekuntia ennätystään nopeammin 21,33. Tulos on Suomen tämän kesän toiseksi paras, mutta myötätuulen voimakkuus oli peräti 5,5 metriä sekunnissa.

Viimekesäinen 100 metrin Suomen mestari Konsta Alatupa Kokkolan Työväen Urheilijoista hävisi Johanssonille reilusti ajalla 22,09. Johansson on aiemmin edustanut Suomea 400 metrin juoksijana kolmessa miesten maaottelussa ja neljässä nuorten maaottelussa.

Miesten kuulantyönnön kuusinkertainen Suomen mestari Arttu Kangas Kankaanpään seudun Leiskusta työnsi Parkanossa Suomen toiseksi parhaan tuloksen tällä kaudella 18,20. Kankaan kolme päivää aiemmin Ikaalisissa työntämä kauden kärkitulos on 18,57.

Oulun Pyrinnön 16-vuotias Laura Loponen juoksi Raatin stadionilla naisten 400 metrin aitajuoksun alkukauden kotimaisen kärkituloksen 63,70. Loponen on kahtena viime kesänä voittanut 14- ja 15-vuotiaiden tyttöjen mestaruudet 300 metrin aitajuoksussa.