Vapaaottelun UFC:n kärpässarjan mestaruusvyön viikko sitten haltuunsa ottanut Deiveson Figueiredo on suuri tähti kotikaupungissaan Souressa, Brasiliassa. Soure ei ole iso kaupunki, mutta Figueiredo sitäkin suurempi tähti omiensa keskuudessa.

“Deus da Guerra” palasi kotiin Yas-saarelta viimein torstaina ja sai todellisen sankarin vastaanoton.

– Kaduilla oli paljon ihmisiä, en voi oikein edes selittää sitä. Souren ihmiset osoittivat välittämisensä ja voitte olla varmoja, että teen yhä lujemmin töitä voidakseni tuottaa heille lisää iloa, Figueiredo sanoi MMA Fighting -sivustolle.

Kaupungin pormestari on myös käynnistänyt hankkeen patsaan pystyttämiseksi Figueiredolle. Esikuvana on Sylvester Stallonen esittämän elokuvahahmo Rocky Balboan patsas Philadelphiassa.

– Pormestari sanoi, että saisin Rocky-tyylisen patsaan – huh, se on mahtavaa. Se on taas yksi täyttynyt unelma. Olen aina sanonut veljelleni, että haluaisin patsaan kotikaupunkiini ja nyt se on toteutumassa mestaruuden voittamisen myötä.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)