”Erotuomari yritti tapattaa hänet” – asiantuntijat ja katsojat raivoissaan UFC-verilöylystä

© Kuva: Getty Images

Lauantain ja sunnuntain välisen UFC 251 -tapahtuman vastenmielisimmät kuvat tulivat Petr Yanin ja Jose Aldon välisestä kamppailusta. Perin yksipuoliseksi Yanin hallinnaksi kääntyneen kamppailun jatkumisesta syytettiin rankasti erotuomari Leon Robertsia.

Tasaisen alun jälkeen Aldo joutui selkeästi alakynteen ja erityisesti neljännessä ja viidennessä erässä Yan pieksi häntä olan takaa. Kamppailun lopputuloksesta ei ollut mitään epäilystä, kun Aldo oli selkeästi keskeytyskunnossa. Roberts antoi kamppailun kuitenkin jatkua.

Ottelu keskeytettiin vihdoin viimeisessä erässä ja Yan voitti teknisellä tyrmäyksellä. Niin sanotut merkittäviä iskuja kirjatiin tuossa vaiheessa venäläiselle 194, mikä on UFC:n uusi ennätyslukema yhdessä ottelussa. Kommentit sosiaalisessa mediassa olivat jo ennen keskeytystä kuvaavia.

– Tämä on järjetöntä. Aldo on mennyttä. Lopettakaa ottelu, ESPN:n toimittaja Ariel Helwani pyyteli Twitterissä jo neljännen erän alkupuolella.

– Erotuomari yritti tapattaa Josen, summasi puolestaan hyvin niin asiantuntijoiden kuin yleisönkin meilipiteet.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)