Lahden Motonet GP huipentuu – Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske kohtaavat jälleen

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Juoksijat ovat pääosissa Lahden Motonet GP:n huipennuksessa keskiviikkona (15.7.). Yleisurheiluillan päättävät miesten ja naisten 100 metrin finaalit, Topi Raitasen tähdittämä 3000 metrin estejuoksu ja naisten 100 metrin aitojen finaali.

– Vaikka juoksulajit päättävät kilpailun, kovia tuloksia ja hyviä kilpailuja on luvassa myös kenttälajeissa ja ratakelauksessa, sanoo Lahden kilpailun pääsihteeri Janne Harjula.

– Lassi Etelätalo ja Toni Kuusela kohtaavat latvialaishaastajat keihäskisassa, naisten korkeudessa ja keihäässä ovat mukana kaikki lajien kotimaan kärkinimet. Naisten pituushypyssä Unkarin MM-finalisti Anasztázia Nguyen haastaa Maria Huntingtonin ja ratakelauksessa Leo-Pekka Tähti avaa kilpailukautensa.

Viime viikolla Jyväskylässä naisten pika-aitojen kärkikaarti Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske juoksi kaksi starttia ja kiiti ajat 12,76, 12,84 ja 12,91. Samanmoista vauhtijuhlaa voi ennustella myös Lahteen, jossa juostaan alkuerät ja finaali.

– Nähtävää riittää, sillä lajin kärkitrion ohella mukana ovat myös Lotta Harala (tällä kaudella 13,28), Anni Siirtola (13,32), Maria Huntington (13,36) Viivi Avikainen (13,65) ja Miia Sillman (13,78), Harjula muistuttaa.

Lähde: Urheiluliitto


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!