Makwan Amirkhani vakuuttavana UFC 251:ssä – reilu kolmeminuuttinen riitti voittoon

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Makwan Amirkhani palasi voittojen tielle vapaaottelun UFC:ssa sunnuntain vastaisena yönä. Amirkhani kukisti Abu Dhabin edustalla olevalla Yas-saarella käydyssä UFC 251 -tapahtumassa Danny Henryn varsin vakuuttavasti.

Amirkhani ratkaisi pelin jo avauserässä ns. anakonda-kuristuksella. Lyhyen kamppailun jälkeen.erotuomari Leon Roberts tarkisti Henryn käden kunnon ja totesi, että ottelu on keskeytettävä. Näin Amirkhani julistettiin voittajaksi jo ajassa 3.15 ensimmäisessä erässä.

Amirkhanille voitto maistui, sillä oli tappio Shane Burgosille teknisellä tyrmäyksellä UFC 244:ssä.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!