Urheilu pyrkii pääsemään normaaliin kaikin keinoin ja pieniä takaiskuja koronatartuntojen myötä tulee kuitenkin tasaiseen tahtiin. Näin on ollut myös vapaaottelun UFC:ssa, jossa lauantai-illan UFC 251:n pääottelukin jouduttiin pikavauhtia järjestämään uusiksi.

Nyt tulee lisää jobinpostia, sillä viikon kuluttua käytäväksi aiottu uusintaottelu tittelistä Deiveson Figueiredon ja Joseph Benavidezin välillä uhkaa peruuntua Figueiredon annettua positiivisen koronanäytteen Sao Paulossa juuri ennen kuin hänen oli määrä lähteä valmistautumaan tulevaan otteluun Yas-saarelle eli ”Fight Islandille” Abu Dhabin rannikolla.

Brasilialaisen manageri Wallid Ismail epäili kuitenkin testin tulosta vahvasti. Figueiredolla todettiin koronavirus pari kuukautta sitten, kun hänet testattiin oireiden takia, mutta hän on parantunut täysin jo aikapäiviä sitten.

– Ei hän voi antaa positiivista näytettä, koska hänelle oli COVID kaksi kuukautta sitten, Ismail ihmetteli MMA Fighting -sivustolla.

Koko Figueiredon taustatiimi sai negatiivisen testituloksen ja ottelija testataan vielä uudelleen mahdollisen virheen eliminoimiseksi. Ismailin mukaan tähtäin on edelleen suunnata kohti Abu Dhabia sunnuntaina eli päivää suunniteltua myöhemmin.