Supertähdellä koronatartunta – positiivinen testitulos peruuttaa UFC 251:n pääottelun

© Kuva: Getty Images

Viikon kuluttua ”Fight Islandilla” järjestettävä vapaaottelun UFC251-tapahtuma koki ikävän takaiskun. Ottelijat testattiin koronan varalta jo hyvissä ajoin ja ennen lähtöä Abu Dhabiin. Tapahtuman toinen pääottelun osapuoli Gilbert Burns sai testissä positiivisen tuloksen ja joutuu jäämään sivuun tapahtumasta. Asiasta kertoi ensimmäisenä MMA Junkie -sivusto ja Burns itse vahvisti tiedon myöhemmin.

Burnsin oli määrä otella UFC 251:n pääottelussa Kamaru Usmania vastaan. Brasilialaisen vetäytyminen tässä vaiheessa jättää järjestäjät visaisen pulman eteen. Usmanille pyritään todennäköisesti pikahälytyksellä saamaan toinen vastustaja, mutta vain viikkoa ennakkoon se voi osoittautua mahdottomaksi.

Asiaa mutkistavat vielä Abu Dhabin ja UFC:n omat tiukat koronamääräykset. Kaikki testit on läpäistävä hyväksytysti jo hyvissä ajoin ennen matkaamista paikan päälle.

UFC 251:n kaksi muuta titteliottelua Alexander Volkanovskin ja Max Hollowayn sekä Petr Yanin ja Jose Aldon kesken pystytään tämän hetken tiedon mukaan joka tapauksessa kamppailemaan suunnitellusti.

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)