UFC-kaunotar on lajin seuratuimpia nimiä – nyt voi olla edessä kolhuja kauneuteen

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC:n seuratuin ottelija ainakin naisten puolella on eittämättä yhdysvaltalainen Paige VanZant. 2,5 miljoonaa seuraajaa somessa takaavat näkyvyyden, mutta ei välttämättä menestystä. Kohti UFC 251 -tapahtumaa matkanneella VanZantilla onkin nyt melkoinen haaste edessä.

VanZantilla on alla voitto ja ottelutilasto 8-4 on hyvä, mutta ei mitenkään loistava. UFC 251:ssä Yas-saarella eli ”Fight Islantilla” vastaan asettuu Amanda Ribas ja kyseessä on VanZantin UFC-uran ennakkoon ylivoimaisesti kovin testi.

Ribas on kärsinyt vain yhden tappion kymmenessä ottelussaan ja on ennakkoon suuri ennakkosuosikki ottelussa. VanZantin aiemmat vastustajat eivät lähtökohtaisesti ole olleet samaa tasoa kuin Ribas.

VanZant on esitellyt ahkerasti valmistautumistaan otteluun niin yksin kuin miehensä Austinin kanssa. 25-vuotias VanZant saattaa kuitenkin joutua jakamaan hiukan vähemmän kauniita kuvia viikonlopun jälkeen, mikäli Ribas on normaalissa iskussaan.

(jos linkki ei näy, klikkaa tästä)