UFC-pomo Dana White: ”En yllättyisi jos Conor McGregor tulisi ilmoittamaan haluavansa otella”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC 251 -tapahtuma on edessä Yas-saarella – ”Fight Islandilla” – lauantai-iltana ja tositoimissa on suomalaisylpeyden Makwan Amirkhanin ohella monia nimimiehiä. Ei kuitenkaan lopettamisestaan ilmoittanutta Conor McGregoria.

Irlantilaisen taannoinen ilmoitus lopettamisestaan oli lajissaan jo kolmas, eikä täysin vakuuttanut kaikkia. Myös UFC-sirkuksen nokkamies Dana White esitti epäilyksensä – tosin hiukan peitellysti – illan tapahtuman alla.

– Tällä hetkellä hän on eläköitynyt. En yllättyisi, jos hän tulisi ilmoittamaan haluavansa otella jotakuta vastaan ensi vuonna, kunhan nämä kaikki muut ottelut on saatu alta pois, White sanoi Daily Starin mukaan.

Yksi ottelu, joka McGregoria saattaisi kiehtoa Whiten mukaan, olisi Jorge Masvidalin kohtaaminen. Se antaisi irlantilaiselle mahdollisuus napata kolmannen sarjan mestaruus nimiinsä.

– Se voisi olla lajin suurin ottelu tähän asti.

– Nyt haluan keskittyä kuitenkin tämän tapahtuman hoitamiseen. Ne jotka ovat tätä pidempään seuranneet, tietävät kuinka vaikea tätä on pyörittää ja hoitaa, White muistutti.