Viro kaatoi Suomen kolmannessa kohtaamisessa – Maajoukkuedebytantilta upea peli!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kolmas Viron ja Suomen naisten lentopallomaajoukkueiden kohtaaminen oli edellisten tapaan todella tiukka, vaikka kotijoukkue nappasikin Paidessa voiton suoraan kolmessa erässä. Kaikki erät päättyivät virolaisille kahden pisteen erotuksella: 3-0 (25-23, 26-24, 26-24)

Suomen seitsikkona nähtiin tällä kertaa Kaisa Alanko, Piia Korhonen, Viivi Pyhäjärvi, Suvi Kokkonen, Michaela Madsen, Daniela Öhman ja Tiiamari Sievänen (lib.).

Maajoukkuedebytantti Viivi Pyhäjärvi pelasi mainion pelin ollen Suomen tehokkain hyökkääjä. Eniten pisteitä teki Piia Korhonen, 12.

Päävalmentaja Tapio Kangasaniemi:

– Tiukka vääntö taas, tällä kertaa kaikki erät kääntyi Virolle. Pelin alusta etsiimme vähän aikaa oikeata agressiivisuustasoa hyökkäämisessä, se löytyi lopulta hiukan liian myöhään vasta toisen erän lopulla.

– Viro on inhottava vastustaja, joka pystyy pelaamaan tehokkaasti huonon vastaanotonkin jälkeen.

– Meillä näkyi täällä peleissä se, että yhteinen valmistautumisaika on ollut lyhyt. Pelityyli meillä on sillä tavalla herkkä, että jos yhteydet ei pelaa kaikilla osa-alueilla, niin peli muodostuu usein vuoristoratamaiseksi selviytymistaisteluksi.

– Erittän hyvä, että nämä pelit kuitenkin saatiin tähän väliin. Tammikuu tulee EM-karsintoineen kuitenkin nopeasti ja pitkää valmistautumista ei silloinkaan tule olemaan. Toisaalta pelaajilla on kuitenkin monta kuukautta aikaa kehittyä, joten positiivisella mielellä eteenpäin tietysti!

Viro kohdattiin nyt 51:n kerran. Voitto on näistä otteluista tullut Suomelle 28.

Lähde: Lentopalloliitto

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS