”Voisi olla aika sian vinkua” – UFC 251:n pääottelu saattaa sittenkin järjestyä

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ensi viikonlopun vapaaottelun UFC 251 -tapahtuman pääottelun peruuntuminen näytti jo väistämättömältä Gilbert Burnsin annettua positiivisen koronanäytteen ja jouduttua vetäytymään ottelusta. Nyt Kamaru Usmanin vastustajaksi ollaan kuitenkin kovaa vauhtia järjestämässä Jorge Masvidalia.

MMA Fighting -sivuston mukaan neuvottelut käyvät kuumina. Masvidal oli jo alun perin vahva ehdokas Usmanin vastustajaksi, mutta sopimuksesta ei tuolloin päästy yhteisymmärrykseen Masvidalin pidettyä tarjottua ottelupalkkiota liian aikaisena.

Nyt ääni kellossa saattaa kuitenkin olla toinen. Masvidalin manageri Malki Kawa julkaisi jo videon Masvidalista Covid19-vasta-ainetestissä. Sopimusta ei kuitenkaan ole allekirjoitettu ja aika käy vähiin, sillä Masvidalin pitäisi vielä läpäistä kaikki UFC:n testit hyvissä ajoin ennen matkaamistaan Abu Dhabiin ja UFC 251:n ottelupaikalle Yas-saarelle eli ”Fight Islandille”.

Usman ainakin tuntuu tekevän osuutensa houkutellakseen Masvidalin kehään kanssaan.

– Voisi olla aika sian vinkua, Usman twiittasi kahden hymiön kera.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!