Hurjan syöksyn yli muurin tyhjyyteen tehnyt pyöräilijä opettelee nyt uudestaan kävelemään

© Kuva: Getty Images

Viime viikonloppuna Lombardian ympäriajosta levisi maailmalle hurjia kuvia nuoren belgialaispyöräilijän Remco Evenepoelin onnettomuudesta. 20-vuotias Evenepoel törmäsi täydessä vauhdissa tien reunamuuriin ja lensi sen yli tyhjyyteen pudoten useita metrejä.

Pikavauhtia sairaalaan kiidätetty Evenepoel ei saanut kuitenkaan kohtalokkaita vammoja ja hänen tallinsa jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jossa Evenepoel ottaa sairaalassa ensimmäisiä vaivalloisia askeleita kainalosauvojen avulla.

Edessä on kuitenkin pitkä toipuminen, sillä Evenepoel mursi rytäkässä lantionsa ja sai lisäksi vammoja vasempaan keuhkoonsa. Lääkäreiden arvion mukaan hän voisi parhaassa tapauksessa nousta pyörän satulaan kahden kuukauden kuluttua.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.