NFL-joukkue Green Bay Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgersin entinen tyttöystävä, Hollywood-näyttelijätär Olivia Munn, vieraili podcastissa puhumassa seksistä ja kertomassa entisistä suhteistaan.

USA:ssa on kohistu aika ajoin Rodgersin seksuaalisesta suuntautumisesta ja hänen tyttöystäviään on pidetty lähinnä kulisseina. Rodgers on kertonut, ettei ole homoseksuaali, mutta huhut eivät ainakaan laantuneen Munnin podcast-vierailun aikana. Munn kertoi seksikokemuksistaan pitkäaikaisen poikaystävän kanssa. Kokemukset eivät olleet järin positiivisia, mutta myöhemmin hän sai selville miehen olevan homoseksuaali.

– Minulla oli yksi poikaystävä, joka oli todella huono seksissä. Hän antoi minulle suuseksiä kahdesti pitkän suhteemme aikana. Kysyin häneltä kerran, että miksei hän anna minulle sitä useammin. Hän sanoi, ettei hänellä ole siitä juurikaan kokemusta, Munn kertoi.

– Lisäksi, joka kerta, kun harrastimme seksiä, pimeää ja lusikassa. Joka kerta. Jotta hänen ei tarvitse nähdä kasvojani ja että olen nainen. En yhdistänyt palasia kuin vasta myöhemmin. Ensinnäkin sain todisteita yhdestä asiasta ja sitten yhdistin palaset, Munn kertoi Whitney Cummingsin vieraana.

Munn ja Rodgers tapailivat toisiaan muutaman vuoden vuosina 2014-17.