23-vuotias Collin Morikawa juhli uransa ensimmäistä major-voittoa vasta toisessa major-kilpailussaan, kun hän nousi PGA Championshipin voittajaksi.

Morikawa lähti viimeiselle kierrokselle kärkijoukossa ja pelasi viimeisen kierroksen tulokseen 64, joka oli kuusi alle parin. Hänen kokonaistuloksensa oli 13 alle parin, jolla hän voitti toiseksi sijoittuneet Paul Caseyn ja Dustin Johnsonin kahdella lyönnillä. Kärkipaikalta viimeiselle kierrokselle lähtenyt Johnson pelasi tuloksen 68.

Morikawa petasi voittonsa huimalla 16 reiän avauslyönnillä. Morikawa löi par4-reiän avauslyöntinsä parin metrin päähän lipusta ja puttasi varmasi eaglen.

Morikawa on noussut nopeasti golfin huipulle, sillä vielä 1,5 vuotta sitten hän oli yliopistossa. PGA Championship oli vasta hänen toinen major-turnauksensa ja hänestä tuli vasta kuudes pelaaja nykyajan major-turnauksissa, joka on juhlinut major-voittoa joko ensimmäisessä tai toisessa kilpailussaan.