Koronatilanteen iskettyä koko voimallaan erityisesti Italiaan maaliskuussa ihmisiltä vaadittiin luovuutta harrastamisen suhteen. Naapuritaloissa asuvien 13-vuotiaan Vittoria Oliverin ja 11-vuotiaan Carola Pessinan ”tennis kattojen yllä” keräsi maailmanlaajuista huomiota.

Tytöt kiipesivät kumpikin kotitalonsa katolle ja löivät palloa katolta toiselle – varsin taitavasti lisäksi. Tytöt lähettivät videon pelaamisestaan valmentajalleen Dionisio Poggille, jonka postaus sosiaaliseen mediaan lähti leviämään kulovalkean tavoin.

Monien asiasta vaikuttuneiden joukossa oli myös tenniksen supertähti Roger Federer. Italialainen pastajätti Barilla järjesti ”FedExin” tapaamisen Vittorian ja Carolan kanssa. Tytöille tapaaminen oli ikimuistoinen, mutta samoin se oli Federerille, joka pääsi kokeilemaan harvinaista lajin muotoa sen syntysijoille – tyttöjen kotitalojen katoille.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Barilla

@Barilla
Incredible to see... again! One of the most spectacular and unusual tennis matches we have seen in a while. 📍 Liguria, Italy 🇮🇹 @rogerfederer #TheRooftopMatch