Supertähti lähti mukaan ”tennikseen kattojen yllä” – italialaistyttöjen unelma toteutui

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Koronatilanteen iskettyä koko voimallaan erityisesti Italiaan maaliskuussa ihmisiltä vaadittiin luovuutta harrastamisen suhteen. Naapuritaloissa asuvien 13-vuotiaan Vittoria Oliverin ja 11-vuotiaan Carola Pessinan ”tennis kattojen yllä” keräsi maailmanlaajuista huomiota.

Tytöt kiipesivät kumpikin kotitalonsa katolle ja löivät palloa katolta toiselle – varsin taitavasti lisäksi. Tytöt lähettivät videon pelaamisestaan valmentajalleen Dionisio Poggille, jonka postaus sosiaaliseen mediaan lähti leviämään kulovalkean tavoin.

Monien asiasta vaikuttuneiden joukossa oli myös tenniksen supertähti Roger Federer. Italialainen pastajätti Barilla järjesti ”FedExin” tapaamisen Vittorian ja Carolan kanssa. Tytöille tapaaminen oli ikimuistoinen, mutta samoin se oli Federerille, joka pääsi kokeilemaan harvinaista lajin muotoa sen syntysijoille – tyttöjen kotitalojen katoille.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS