Supertähti lähti mukaan ”tennikseen kattojen yllä” – italialaistyttöjen unelma toteutui

© Kuva: Getty Images

Koronatilanteen iskettyä koko voimallaan erityisesti Italiaan maaliskuussa ihmisiltä vaadittiin luovuutta harrastamisen suhteen. Naapuritaloissa asuvien 13-vuotiaan Vittoria Oliverin ja 11-vuotiaan Carola Pessinan ”tennis kattojen yllä” keräsi maailmanlaajuista huomiota.

Tytöt kiipesivät kumpikin kotitalonsa katolle ja löivät palloa katolta toiselle – varsin taitavasti lisäksi. Tytöt lähettivät videon pelaamisestaan valmentajalleen Dionisio Poggille, jonka postaus sosiaaliseen mediaan lähti leviämään kulovalkean tavoin.

Monien asiasta vaikuttuneiden joukossa oli myös tenniksen supertähti Roger Federer. Italialainen pastajätti Barilla järjesti ”FedExin” tapaamisen Vittorian ja Carolan kanssa. Tytöille tapaaminen oli ikimuistoinen, mutta samoin se oli Federerille, joka pääsi kokeilemaan harvinaista lajin muotoa sen syntysijoille – tyttöjen kotitalojen katoille.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.