Uzbekistanilainen Israil Madrimov juhli sunnuntain vastaisena yönä Oklahoman ammattinyrkkeilyillassa voittoa Eric Walkerista. Tosin ennenaikaisesti. Tyrmätty Walker makasi selällään kanveesissa puolitiedottomana, mutta kehätuomari Gary Ritter oli tyrmäyksestä toista mieltä.

Ritterin tulkinnan mukaan Madrimov työnsi Walkerille kumoon, eikä tämä kaatunut iskun voimasta. Näin ollen hän antoi Walkerille useamman minuutin aikaa keräillä itsensä kokoon ja jatkoi ottelua. ”Tyrmäys” nähtiin 12-eräisen ottelun yhdeksännessä erässä ja loput kolme erää olivat Madrimovin yksipuolista hallintaa.

Vaikka Walker pysyi tolpillaan ottelun loppuun saakka, tyrmäys oli kaikkien asiantuntijoitten mukaan selvä ja ottelu olisi pitänyt ehdottomasti keskeyttää sen myötä.

– Brutaali ratkaisu tuomarilta. Walker oli käytännössä pois pelistä, Sports Illustratedin nyrkkeilytoimittaja Chris Mannix tiivisti.

– Eric Walker oli urhea ja otti valtavan määrän iskuja. Hänet kuitenkin tyrmättiin yhdeksännessä erässä ja kehätuomari ja hänen kulmansa antoivat hänen ottaa täyden selkäsaunan kolmessa viimeisessä erässä. Tuolla tavalla kaverit loukkaantuvat.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

DAZN Boxing

@DAZNBoxing
Madrimov drops Walker, but the referee rules no knockdown.

Agree?