UFC-tähti katuu ravintolatappeluaan: ”Haluan olla parempi roolimalli perheelleni”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun UFC:n Mike Perry nousi otsikoihin muutama viikko sitten aivan vääristä syistä. Perryä syytetään kolmen ihmisen kimppuun käymisestä ravintolassa. Nyt Perry on ilmaissut syvää katumustaan liittyen osin myös tulevaan perheenlisäykseen.

Perry joutui sanaharkkaan ravintolassa olleen pariskunnan kanssa ja omien sanojensa mukaan työnsi toista näistä kasvoista taaksepäin sen jälkeen, kun hänen olkapäähänsä oli tartuttu. Kolmatta vanhempaa miestä Perry oli lyönyt tämän käytyä ensin häneen käsiksi. Poliisi kuulusteli Perryä, mutta ei pidättänyt tätä.

UFC ilmoitti tämän jälkeen, että Perrylle ei järjestetä otteluita ennen kuin tämä on läpikäynyt hoito-ohjelman alkoholin väärinkäytön ehkäisemiseksi.

Perryn pitkäaikainen tyttöystävä Latory Gonzales kertoi viime viikolla olevansa raskaana ja tämä sai myös Perryn uusiin aatoksiin.

– Haluan olla parempi roolimalli perheelleni. Haluan pyytää anteeksi myös sponsoreiltani ja UFC:n pomoilta sitä, kuinka tekoni ovat vaikuttaneet suhteisiimme. Parannan tapani, Perry twiittasi.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.