Vapaaottelun UFC:n Mike Perry nousi otsikoihin muutama viikko sitten aivan vääristä syistä. Perryä syytetään kolmen ihmisen kimppuun käymisestä ravintolassa. Nyt Perry on ilmaissut syvää katumustaan liittyen osin myös tulevaan perheenlisäykseen.

Perry joutui sanaharkkaan ravintolassa olleen pariskunnan kanssa ja omien sanojensa mukaan työnsi toista näistä kasvoista taaksepäin sen jälkeen, kun hänen olkapäähänsä oli tartuttu. Kolmatta vanhempaa miestä Perry oli lyönyt tämän käytyä ensin häneen käsiksi. Poliisi kuulusteli Perryä, mutta ei pidättänyt tätä.

UFC ilmoitti tämän jälkeen, että Perrylle ei järjestetä otteluita ennen kuin tämä on läpikäynyt hoito-ohjelman alkoholin väärinkäytön ehkäisemiseksi.

Perryn pitkäaikainen tyttöystävä Latory Gonzales kertoi viime viikolla olevansa raskaana ja tämä sai myös Perryn uusiin aatoksiin.

– Haluan olla parempi roolimalli perheelleni. Haluan pyytää anteeksi myös sponsoreiltani ja UFC:n pomoilta sitä, kuinka tekoni ovat vaikuttaneet suhteisiimme. Parannan tapani, Perry twiittasi.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Platinum Mike Perry

@PlatinumPerry
I want to be a better role model for my family. For my unborn son. My Queen @latory_g and for myself so I can earn the respect I deserve. To my sponsors and my bosses at @ufc I want to apologize for how my actions have impacted our relationships. I will be better all around #Oss