Yhdysvaltain baseballin ammattilaissarja MLB:n kausi on alkanut ikävissä merkeissä, kun otteluita on jouduttu perumaan koronatapausten takia. Tilanne vaikuttaa menevän vain pahempaan suuntaan ja nyt koko kauden peruminen alkaa olla jo tapetilla.

MLB-johtaja Rob Manfred varoitti jo perjantaina MLB:n pelaajayhdistyksen johtajaa Tony Clarkia, että koko kausi on vaarassa, mikäli koronaviruksen suhteen toimenpiteet eivät parane. Viesti liikkui vahvasti ESPN:n tietojen mukaan myös pelaajien suuntaan.

Jo avauspäivänä St. Louis Cardinalsin ja Milwaukee Brewersin ottelu peruttiin, kun Cardinalsin joukkueessa ilmeni ainakin neljä koronatapausta. Nyt joukkueen lauantainkin ottelu peruttiin, koska yksi pelaajaa ja kolme taustan jäsentä lisää on saanut positiivisen testituloksen.

Positiivisia testituloksia oli tähän saakka tullut vain itärannikon seuroista, mutta nyt virus uhkaa levitä läpi koko baseballkentän.