”Voimme rakentaa lajimme uudestaan, mutta emme saa menetettyjä ihmishenkiä takaisin” – Nick Kyrgios jää sivuun US Openista

© Kuva: Getty Images

Australialainen Nick Kyrgios onnistuu tasaisesti nostattamaan kulmakarvoja ja välillä verenpainettakin niin tennispiireissä kuin laajemminkin sanomisillaan. Viime ajat Kyrgios on keskittynyt ennen kaikkea haukkumaan kilpakumppaneitaan koronamääräyksistä piittaamatta jättämisistä.

Sen myötä ei tule kovin suurena yllätyksenä, että Kyrgios ilmoitti jäävänsä sivuun syksyn US Openista. Hän luopuu osallistumista ”ihmisten, omien aussieni ja satojen tuhansien henkensä menettäneiden amerikkalaisten, kaikkien puolesta”.

– Voimme rakentaa lajimme ja sen talouden uudestaan, mutta emme saa menetettyjä ihmishenkiä takaisin, Kyrgios sanoi Instagramissa julkaistulla videolla.

Kyrgios ei malttanut olla samalla jälleen näpäyttämättä etenkin eurooppalaispelaajia, jotka hänen mukaansa ”tanssivat pöydillä ja yrittävät ansaita helppoa rahaa järjestämällä näytöksiä”. Viittaus oli suora piikki Novak Djokovicin aiemmin kesällä järjestämää Adria Touria kohtaan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.