Frisbeegolfin Suomen mestaruuksista pelataan Lohjalla – Tässä kilpailun suosikit

© Kuva: Getty Images

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut pelataan Lohjalla Laakspohjan ja Sammatin frisbeegolfradoilla 12.-13.9.2020. Suomen mestaruudet ratkotaan kahdessa eri sarjassa: avoimessa ja sekajoukkueiden sarjassa.

Kummassakin sarjassa on mukana yhteensä 18 joukkuetta, joissa kussakin on neljä jäsentä. Sekaluokan joukkueissa on oltava mukana yksi naispelaaja sekä ikäluokkapelaaja (juniori 18 tai alle, tai seniori 40 tai yli). Avoimeen luokkaan voivat osallistua kaikki pelaajat.

Joukkuefrisbeegolfissa kilpaillaan nimensäkin mukaisesti joukkueena. Kilpailu koostuu yhteensä neljästä eri kierroksesta, joista kahdella pelataan koko joukkueen voimin, ja kahdella kierroksella pelataan pareittain. Voittajat ratkotaan heittojen lukumäärällä.

Avoimen luokan kilpailussa viime vuonna Suomen mestaruuden voitti Oulun frisbeeseuran joukkue. Seuralla on vahva edustus myös Lohjalla, sillä kolme neljästä mestaruusjoukkueen jäsenestä on mukana myös tänä vuonna. Tämän vuoden kilpailuissa seuraa edustavat Jukka TyniJuho ParviainenKristian Kuoksa ja Jan-Eerik Luukkonen. Joukkueen pelaajien yhteenlasketun ratingin perusteella haasteen oululaisille heittävät muun muassa Talin Tallaajat sekä viime vuoden hopeajoukkue Vuorelan Veikot.

Sekasarjassa viime vuoden mitalisteista on mukana Ähtärin Urheilijoiden joukkue, joka sijoittui silloin hopealle. Lohjalla joukkue pelaa samalla jäsenistöllä: Heikki SaunanenTuomas AutioAati Vesala ja Anna-Sofia Haipus. Joukkue on myös yhteisrating-listan kärjessä. Ratingien pohjalta ennakolta kovaksi haastajaksi voidaan nimetä muun muassa Disc Golf Hyvinkään joukkue.

Kummassakin luokassa pelataan kumpanakin kilpailupäivänä kaksi kierrosta. Päätöskierros alkaa sunnuntaina klo 15.20.

Lähde: Frisbeegolfliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.