”Maailman paras pesäpalloilija” loukkaantui dramaattisesti – finaaleille shokkialku

© Kuva: Juha Tamminen

Naisten Superpesiksen finaalien alusta ei ole puuttunut dramatiikkaa. Ensin torstainen avausottelu Jyväskylässä Kirittärien ja Manse PP:n välillä jouduttiin siirtämään myrskytuulen takia ja kun perjantaina päästiin pelaamaan, niin draaman kaari vain kohosi.

Heti avausvuoroparissa tummia pilviä nousi uudestaan Manse PP:n ylle. Joukkueen ehdoton ykköstähti ja maailman parhaaksi naispesäpalloilijaksi kutsuttu Virpi Hukka lyyhistyi täysin yllättäen kentän pintaan suorasta juoksusta.

Tuskaisen näköinen Hukka kannettiin vaihtopenkille ja hän seurasi ottelun loppuun kyynärsauvojen kanssa.

– Onhan sitä mietitty etukäteen monta erilaista skenaariota, miten ensimmäinen peli menee, mutta tuollaista aloitusta ei ole näkynyt edes pahimmissa painajaisissa, Manse PP:n pelinjohtaja Markus Wirzenius huokaili Aamulehdelle.

Hukan vammasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta vankka arvaus on ettei häntä finaaleissa enää kentällä nähdä.

Kirittäret vei avausottelun lopulta supervuoroparissa. Toinen finaali pelataan lauantaina Tampereella.


Carolina Hurricanes – New York Rangers | Mässäilläänkö maaleilla? ⭐️⭐️⭐️½