Mies myi verkkosivunsa osoitteen peräti 10 000 dollarin hintaan – ymmärsi vain päivää myöhemmin tehneensä suuren virheen!

© Kuva: Getty Images

NFL-seura Washington Redskinsin nimenmuutos johti siihen, että seuran oli muutettava myös nettisivujensa nimeä. Tämä onnistui lopulta melko halpaan hintaan, kun WashingtonFootball.com -domaini myytiin 10 000 dollarin hintaan.

Nashvilleläinen Cal Spears omisti aiemmin sivuston. Hän kertoo saaneensa yllättäen yhteydenoton välittäjältä, joka tarjosi 3500 dollaria nimestä. Hänellä ei ollut mitään tietoa kuka tarkalleen ottaen otti häneen yhteyttä ja miksi. Lopulta hinta nousi 10 000 dollariin ja mies luuli tehneensä hyvät kaupat.

Seuraavana päivänä NFL-seura ilmoitti uudeksi nimekseen Washington Football Team ja Spears oli lyöty ällikällä. Jos hän olisi tiennyt ostajan olevan varakas NFL-seura, olisi kauppahinta ollut varmasti hyvinkin paljon suurempi.

Spears päätyi lopulta lahjoittamaan koko summan hyväntekeväisyyteen.

Redskins päätyi vaihtamaan nimensä, koska sitä ja seuran intiaanilogoa kritisoitiin rajusti Amerikan alkuperäiskansoja halventavana. Osa ihmisistä piti nimeä ja logoa kuitenkin kunnianosoitukseksi maan alkuperäisväestöä kohtaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.