Suomalaiset kohtaavat toisensa Europe -turnauksen loppuottelussa!

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomalaisjunioreilla on sujunut erinomaisesti pelit alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Virossa. Poikien kaksinpelin loppuottelussa kohtaavat Porsche Junior Team Finlandin Otso Martikainen ja Emil Matikainen. Martikainen on edennyt myös nelinpelin loppuotteluun yhdessä Jami Savolaisen kanssa.

Poikien kaksinpelin puolivälierissä oli peräti viisi suomalaisjunioria: ykköseksi sijoitettu Martikainen, viidenneksi sijoitettu Matikainen, seitsemänneksi sijoitettu Max Alopaeus, karsinnat selvittänyt Veikko Sivonen ja villin kortin turnaukseen saanut Jami Savolainen.

Välierissä suomalaisedustus säilyi korkeana, kun peräti kolmen neljästä pelaajan nimen edessä oli sinivalkoinen lippu. Yläkaavion välierässä Martikainen kukisti Alopaeuksen tiukasti kahdessa erässä 6-4, 6-3 ja alakaavion puolella Matikainen voitti kolmanneksi sijoitetun latvialaisen Artjoms Afanasjevsin 7-5, 6-0. Martikainen ja Matikainen pelaavat loppuottelun perjantaina.

Myös nelinpelissä ovat suomalaispojat vauhdissa, kun finaalissa on pari Martikainen/Savolainen. He kohtaavat perjantaisessa mestaruusottelussa ykköseksi sijoitetun parin Afanasjevs (LAT)/Denis Maijorov (EST).

Lähde: Tennisliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!