Teloitetun iranilaispainijan viimeinen tervehdys – mies ei edes itse tiennyt edessä olevaa karmeaa kohtaloa

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Iranilaisen huippupainijan Navid Afkarin teloittaminen on nostanut todellisen protestiaallon Iran hallintoa kohtaan ympäri maailman. Afkarin puolesta edottiin korkeaa valtiollista tasoa myöten jo ennakkoon, mutta turhaan.

Iranin valtiollinen media kertoi lauantaina Afkarin teloittamisesta sen jälkeen, kun hän oli saanut kuolemantuomiot niin väitetystä vartijan puukottamisesta kuoliaaksi kuin osallistumisesta hallinnon vastaisiin mielenosoituksiin vuonna 2018.

27-vuotiaan Afkarin kohtalo otettiin vastaan tyrmistyneenä ja kansainvälinen olympiakomitea KOK otti myös poikkeuksellisen jyrkästi kantaa ja ilmoitti suoraan, että iranilaisurheilijoiden osallistuminen ensi vuoden olympialaisiin on tapauksen johdosta vaakalaudalla.

Afkarin viimeinen haastattelu vankeudesta on myös julkaistu ja vain päivää ennen teloitustaan miehellä ei itsellään ollut aavistustakaan kohtalostaan.

– Minut viedään Teheraniin huomenna. Olen loukkaantunut 10-15 paikasta ja tiedän, ketkä tämän minulle tekivät, Afkari kertoi Twitterissä julkaistulla videolla (alla)

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!