Viestinjuoksun Etelä- ja Kaakkois-Suomen mestaruuskilpailuissa Hyvinkäällä juostiin Suomen tähän mennessä parhaat ajat SM-kilpailuiden uudessa lajissa 4000 metrin viestissä.

Nopeimmin juoksivat Lahden Ahkeran miehet ajalla 10.25,95 ja Helsingin Kisa-Veikkojen naiset ajalla 12,00,89. HKV:n ankkurina juoksi 40-vuotias Suvi Selvenius.

SM-kilpailuissa Karhulassa 12.-13.9. tämän uuden lajin ennätykset tulevat kenties vielä paranemaan paljonkin, mahdollisesti jopa puolella minuutilla. Tässä lajissa juostaan yhteensä 10 kierrosta osuuksien ollessa 1200 + 400 + 800 + 1600 metriä.

Pikaviestien nopeimmat ajat Hyvinkäällä juoksivat HKV:n miehet 42,37 ja HIFK:n naiset 47,80.

Pedersören Falkenin Christoffer Envall juoksi Kannuksessa tämän vuoden ensimmäisen 400 metrin kilpailunsa 48,72. Envall on alittanut 49 sekuntia jo 12 vuotena.