Yleisö palkitsi hurjilla suosionosoituksilla, mutta oliko tämä toiminta oikein? – Urheilukilpailussa nähtiin uskomaton teko, jota moni kuitenkin kritisoi

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Espanjassa järjestetyissä triathlonkisoissa nähtiin huikeaa urheiluhenkeä, kun Diego Méntrida luovutti James Teaglelle jo satavarmalta näyttäneen kolmannen sijansa.

Teagle oli juoksemassa maalisuoralle kolmantena, mutta erehtyi ilmeisesti reitistä ja törmäsi radan suoja-aitoihin. Méntrida ohitti hänet, mutta juuri ennen maalia hän hidasti vauhtinsa lähes kävelyksi, jotta Teagle saisi hänet kiinni ennen maaliviivaa. Näin tapahtuikin. Kaiken lisäksi Teagle ehti vielä kiittää kilpakumppaniaan ennen maaliviivan ylittämistä

– Hän ansaitsi sen. Hän ei varmasti huomannut reittiä tai se oli huonosti merkitty, Méntrida kommentoi ratkaisuaan.

Myös paikalla ollut yleisö palkitsi espanjalaisen eleen suosionosoituksin. Järjestäjät palkitsivat Méntridan hienosta eleestä nostamalla hänet niin ikään kolmannelle sijalle ja myöntämällä hänelle saman palkintosumman kuin Teaglellekin.

Sosiaalisessa mediassa ratkaisu on saanut kuitenkin myös paljon kritiikkiä. Monet olivat sitä mieltä, että reitin tunteminen ja sillä pysyminen on osa kilpailua, eikä eksynyttä pitäisi palkita virheestään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!