F-liigan miesten sarjan perjantai oli espoolaisten juhlaa, kun Westend Indians löi jatkoajalla EräViikingit 6-5 ja Oilers murskasi Steelersin 12-2. Indiansin ja EräViikinkien kohtaamisessa oli tuplapanos eli Valtteri Kainulaisen jatkoaikamaali vei ”Heimon” samalla Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle.

EräViikingit voi olla tyytyväinen yhteen sarjapisteeseenkin, kun Indians johti toisella tauolla 4-0 ja päätöserän puolivälissä Valtteri Kainulainen laukoi tilanteeksi jo 5-1. Helsinkiläiset löysivät kuitenkin pakkopaikasa kirivaihteen, ja Tuomas Aho, Ossi Jalonen ja kahdesti osunut Markus Salmi nostivat EräViikingit seitsemässä minuutissa tasoihin. Jatkoajalla ottivat kuitenkin Indiansin tutut tähdet ohjat: Aaro Astala syötti poikki kentän ja Valtteri Kainulainen naulasi enempiä asettelematta ratkaisun takayläkulmaan. Astalan illan tehot olivat 1+3.

Tapiolassa nappasi tahtipuikon heti aluksi Oilersin Tuomas Iiskola, joka laukoi joukkueensa avausmaalin ja syötti perään Alexander Nymanin ja Jesperi Lindforsin osumat. Taistelu voitosta päättyi jo ensimmäisessä erässä, jonka Öljymiehet veivät 5-0. Steelersin illan avausmaali oli Jarno Mäkisen 6–1-kavennus ylivoimalla, ja toisen kerran hämeenlinnalaiset osuivat vasta minuuttia ennen loppua Teuvo Kinnusen maalatessa. Tuomas Iiskola ahnehti tänään tehot 1+4 ja Jesperi Lindfors 3+1.

Lauantaina F-liigassa pelataan miesten ottelut LASB–Happee, EräViikingit–OLS, Nurmon Jymy–Westend Indians ja Welhot–TPS.

Lähde: F-liigan tiedote