Los Angeles Dodgers juhli ensimmäistä MLB-mestaruuttaan 40 vuoteen, mutta mestaruus sai ikävän sivumaun, kun joukkueen pelaajalla Justin Turnerilla todettiin koronavirus kesken pelin. Turner ei tiedosta välittänyt, vaan juhli muiden pelaajien mukana mestaruutta.

Turnerille ilmoitettiin seitsemännessä vuoroparissa, että hänen viimeisin testituloksensa oli positiivinen ja hänet otettiin heti pois pelistä ja pistettiin eristykseen. Turner ei kuitenkaan tähän suostunut, vaan ryntäsi pelin jälkeen kentälle juhlimaan mestaruutta muiden mukana.

Turnerin nähtiin halailevan sekä joukkueen- että perheenjäseniä ja juttelevan seuran manageri Dave Robertsin kanssa ilman maskia. Roberts kuuluu riskiryhmään, sillä hän on sairastanut syöpää.

MLB ei aio kohdella Turneria silkkihansikkain, sillä se avaa tutkinnan tapauksesta. Molempien joukkueiden pelaajat testattiin heti ottelun jälkeen ja vielä uudelleen seuraavana päivänä.

Terveysviranomaiset ovat suositelleet, että Dodgersin pelaajat menisivät välittömästi kahden viikon karanteeniin.