Sensaatio: Khabib Nurmagomedov palasi UFC-kehään ylivoimaisena – ”Tämä oli viimeinen otteluni”

© Kuva: Getty Images

Khabib Nurmagomedovin paluu UFC-otteluihin ensi kertaa sitten koronan puhkeamisen oli todella vakuuttava. Suurimmat uutiset tulivat kuitenkin välittömästi ottelun jälkeen, kun voittamaton dagestanilainen ilmoitti päättävänsä uransa.

Nurmagomedov nujersi suuria puhuneen vastustajansa Justin Gaethjen vakuuttavasti ja ottelu päättyi jo toisessa erässä ajassa 1.34 keskeytykseen.

Ottelun päätyttyä Nurmagomedov riisui hanskansa ja kertoi uutisen, jota ehkä hiukan saatettiin aavistella. Nurmagomedovin valmentajaisä menehtyi loppukeväästä ja Gaethje-ottelusta muodostui tribuutti isälle.

– Haluan tänään sanoa, että tämä oli viimeinen otteluni. En aio tulla tänne ilman isääni. Tämä oli ensimmäinen kerta sen jälkeen mitä isälleni kävi ja kun UFC:lta tuli kutsu, puhuin äitini kanssa kolme päivää, Nurmagomedov kertoi MMA Fighting -sivuston mukaan.

– Hän ei halua minun ottelevan ilman isääni, mutta lupasin hänelle, että tämä olisi viimeinen otteluni. Jos annan sanani, minun on se pidettävä. Tämä oli viimeinen otteluni täällä.

Nurmagomedov palkittiin myös UFC 254 -tapahtuman parhaasta esityksestä ja jätti kehät ottelusaldolla 29-0.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.