Suomalaispelaajan joukkueessa koronavirustartunta – ”Olemme nyt karanteenissa ja pelit on luonnollisesti siirretty”

© Kuva: Juha Tamminen

Eemi Tervaportin puolalaisjoukkueessa Jastrzebskissä on todettu pelaajistossa koronavirukseen sairastuminen ja näin joukkueen Puolan lentopalloliigan sunnuntainen ottelu Belchatowia vastaan on siirretty.

– Me olemme nyt muut pelaajat karanteenissa seitsemän vuorokautta ja pelit on luonnollisesti siirretty tulevaisuuteen. Minä olen aina negatiivinen eli en ole postiivinen tässäkään tapauksessa, Tervaportti totesi sarkastisesti sunnuntaiaamuna.

– Tämä oli odotettua: taitaa olla 4-5 jengissä tällä hetkellä tapauksia ja yhteensä taudista on kärsinyt ainakin 6-7 joukkueen pelaajat. Tautia on täällä liikkeellä paljon, suomalaispassari avasi Plus-liigan joukkueiden kieltämättä todella ikävää tilannetta.

Kaikki Tervaportin joukkueen jäsenet testattiin perjantaina tulevien Mestarien liigan pelien takia, jolloin sairastapaus ilmeni.

Mestarien liigan pelien kohtalo on näin myös täysin auki. Jastrzebskin piti isännöidä 3. kierroksen turnausta 13.-15.10., Lohkon muut joukkueet ovat unkarilainen Fino Kaposvar ja romanialainen VaLePan jatkosta  aiemmin pudottanut Arcada Galati.

Lähde: Lentopalloliitto


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.