Suomen ET-nelikko pelaa kuin hurmiossa Kyproksella pelattavassa golfin Aphrodite Hills Open -kilpailussa. Kalle Samooja ja Sami Välimäki ovat kilpailussa kolmen kierroksen jälkeen jaetulla kakkossijalla tuloksella -13. Sami Välimäki on lyönnin huonommalla tuloksella jaetulla kuudennella sijalla.

Mikko Korhonen oli lauantaina kilpailun parhaimmistoa. Hän teki lauantaina tuloksen 66 (-5), ja nousi 27 pykälää jaetulle 21. sijalle. Parempi kierrostuloksia nähtiin vain kolme.

Korhonen nakutteli päivän aikana kuusi birdieä ja teki vain yhden bogin. Kahden ensimmäisen kierroksen tapaan Korhonen oli parhaimmillaan kentän etuyhdeksiköllä.

Kuluvalla kaudella harvakseltaan kilpaillut suomalainen oli itsekin tyytyväinen kolmannen kisapäivän antiin.

– Hyvä päivä tänään. Ei se ihan omalta tunnu vielä, mutta parempaan suuntaan kehittyy koko ajan. Lähestymiset olivat hyviä tänään, ja puttaaminenkin ihan kelvollista. Tärkeintä oli kuitenkin hyvä positiivinen asenne koko päivän, vaikka lopussa meinasin vähän väsyä. Pari ’aivopierua’ siellä taas tuli, mutta niistä selvittiin. Huomenna uusiksi!

Hänen yhteistuloksensa on -9. Eroa kisaa johtavaan Jamie Donaldsoniin on vain viisi lyöntiä, joten edes kärkikamppailuun nouseminen sunnuntaina ei ole mahdottomuus.

Myös Tapio Pulkkanen onnistui parantelemaan sunnuntaina sijoitustaan tuntuvasti. Pulkkanen on jaetulla 45. sijalla tuloksella -5.

Lähde: Tiedote