Suomen mestarijoukkue vahvistui entisestään

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Tinja Töyrylä, 20, siirtyy hallitsevan pesäpallon Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveihin Rauman Ferasta. Jyväskylän Yliopistossa tietojärjestelmätieteen opiskelut tänä syksynä aloittaneen Töyrylän ja Kirittärien välinen pelaajasopimus on seuran verkkosivujen mukaan kaksivuotinen.

Pesäpalloliiton vuoden tyttöpelaajaksi 2018 valittu Tinja Töyrylä pelaa ulkopelissä kopparina ja sisäpelissä hän on ollut pääasiassa kotiuttaja/vaihtaja. Tuleva kausi on Töyrylälle neljäs naisten Superpesiksessä, päättyneellä kaudella hän toimi Feran kapteenina. Tyttöjen Superpesiksessä hänen saavutuksinaan Ferassa ovat yksi Suomen mestaruus ja kaksi hopeaa.

– Hienoa tulla pelaamaan Kirittäriin, päästä yhdistämään opiskelu ja pesis sillä paikkakunnalla missä nyt asun. Uskon, että tämä on urani kannalta paras paikka kehittyä, oppia uutta ja myös menestyä. Olosuhteet Jyväskylässä ovat hyvät, valmennus huippua ja olen saanut paljon kehuja siitä kuinka täällä hommat toimii ja pelaajat kehittyy. Tuon joukkueeseen kunnianhimoisen ja periksiantamattoman asenteen sekä kovan heittokäden ainakin, Töyrylä kertoo tyytyväisenä ratkaisuunsa Kirittärien sivuilla.

Lähde: Kirittärien verkkosivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!