Nimi Djuliana Butrakova ei välttämättä urheilua seuraavalle yleisölle kovin paljoa kerro. Vastikään 22 vuotta täyttänyt bulgarialainen on ehtinyt kuitenkin saavuttaa paljon nuoreen ikäänsä nähden.

Butrakova oli lupaava pelaaja, mutta päätti kuitenkin jättää pelihommat jo nuorena ja siirtyi erotuomariksi. Kokemusta on kertynyt toistaiseksi Bulgarian alemmilta sarjatasoilta, mutta jo hyvin nuorella iällä Butrakova on valittu parhaaksi avustavaksi erotuomariksi kotimaansa alueellisissa sarjoissa.

Uutta uraa erotuomarina toimimisen ohella Butrakova kokeili omien sanojensa mukaan puhtaasti uteliaisuudesta ja ilmoittautui mukaan Miss Bulgaria -kisaan. Omaksi yllätyksekseen hän voitti koko kilpailun ja on nyt kotimaassaan iso tähti muutenkin kuin urheiluansioidensa myötä.

– En pysty kuvaamaan sanoin tätä käsittämätöntä iloa, Butrakova luonnehti Facebookissa.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)