Mestarien liigan karsinnasta tuli katastrofaalinen – suomalaispelaaja: ”Se on ainoa lauseeni tästä tapahtumasta”

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen joukkueet ovat nyt selvillä monien mutkien kautta ja viimeisen paikan myötä sinne selviytyi myös suomalaispelaaja, Eemi Tervaportti. Puolalaisjoukkue Jastrzebski Wegiel murskasi aiemmin VaLePan pudottaneen CSM Arcada Galatin lopulta ainoaksi jääneessä lohko-ottelussa Romaniassa 0-3 (18-25, 16-25, 17-25).

– Viisi päivää Romaniassa ja tunti yhdeksän minuuttia peliä. Se on minun ainoa lause tästä tapahtumasta, Tervaportti totesi napakasti pukien tuntonsa lyhyesti sanoiksi.

Galatissa piti olla mukana myös unkarilainen Fino Kaposvar, mutta heiltä löytyi neljä positiivista tulosta koronatestistä ja joukkuetta ei koskaan Romaniassa nähty.

– No, jatkossa ollaan, Tervaportti innostui jo hieman turnauksen päätavoitteen täyttymisestä.

Jastrzebski pelaa lohkovaiheen Berliinissä 8.-10.12. ja Kazanissa hemikuussa. Lohkon muut joukkueet ovat Berlin Recycling Volleys, Zenit Kazan sekä ACH Ljubljana.

Miesten Mestarien liigan lohkovaiheessa pelataan tämän hetken suunnitelman mukaan viisi neljän joukkueen lohkoa, joissa kaikissa pelataan kaksi turnausta. Kaikkien lohkojen voittajat ja kolme parasta lohkokakkosta selviytyvät puolivälieriin.

Tervaportti on aiemmin pelannut Mestarien liigan lohkovaiheessa 2012-2015 kolmen kauden ajan belgialaisjoukkue Knack Roeselaren riveissä. Hänestä tulee neljäs suomalaispelaaja, joka on mukana Mestarien liigassa vähintään neljä kertaa. Aiemmin vastaavaan ovat pystyneet Jussi Heino (4 kertaa), Janne Heikkinen (5) ja Riikka Lehtonen (5).


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.