F-liigan miesten sarjassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu, jossa OLS kaatoi kotonaan Tiikerit 8-6. OLS nousi voitollaan ohi EräViikinkien sijalle 10 ja kolmen pisteen päähän Steelersistä. Tiikerit jatkaa kolmanneksi viimeisenä.

OLS näytti jo ratkaisevan ottelun, kun Antti Vikstedt laukoi pelin puolivälissä oululaiset 4–1-johtoon. Tiikerit kiri kuitenkin maali maalilta rinnalle ja kykeni kolmannessa erässä kuittamaan vielä Eetu Ijäksen 5–4-osumankin tasatilanteeksi. Viimeisellä kympillä irtiotto lopulta onnistui, kun Asla Veteläinen ja Olli-Matti Virrankari laukoivat OLS:n 7–5-johtoon.

Tiikerien rynnistys ilman maalivahtia tuotti ensin Tomi Palinin kavennuksen ja sitten viimeisellä minuutilla Mika Hirsikorven tekemän isäntien kahdeksannen osuman. Juho Sorri oli kolmella syöttöpisteellään voittajien illan pisteykkönen. Tiikerien maaleista laukoi nousuvireinen Joakim Lund kolme.

Lähde: Salibandyliiton tiedote