”Älkää ikinä tulko tänne takaisin” – hylätty maali raivostutti salibandyjoukkueen

© Kuva: Juha Tamminen

Kalmarsundin ja Pixbon välinen ottelu Ruotsin salibandyliigassa päättyi poikkeuksellisen kuumiin tunnelmiin. Sähköä oli ilmassa jo sen myötä, että ottelu eteni jatkoajalle ja ratkaisu kuumensi kotijoukkue Kalmarsundin pelaajat täysin.

Ottelu näytti jo ratkenneen, kun jatkoaikaa oli pelattu vain 13 sekuntia. Kalmarsundin Jesper Lindström laukoi pallon maaliin ja lähempänä ollut erotuomari näytti heti maalin hyväksytyksi. Erotuomaripari Daniel Fathi-Najafi – Peter Novakovic kävi kuitenkin neuvottelun asiasta ja lopulta päätös kääntyi: maali hylättiin Lindströmin viimeisteltyä sen maassa maaten ja päälle Lindströmille tuomittiin vielä jäähy.

Tilanne oli äärimmäisen epäselvä ja maalin hylkäämisen lisäksi etenkin Lindströmin jäähy kuumensi kotijoukkueen tunteita.

– Meitä rangaistiin siinä tuplasti ja meiltä ryöstettiin voitto, puhisi Kalmarsundin kokenut Simon Nilsson Expressenille.

– Jos erotuomarit olisivat tuominneet vain vapaalyönnin meille, molemmat joukkueet olisivat varmasti tyytyneet siihen.

Vati meni lopullisesti nurin Pixbon iskettyä ratkaisumaalin Lindströmin jäähyn aikana. TV-lähetyksessä kuuluu selkeästi huuto ”Älkää ikinä tulko tänne takaisin. Tajuatteko?”. Nilsson ei tätä sen enempää vahvistanut kuin kieltänytkään.

– Jätän kommentoimatta, mutta loppuvihellyksen jälkeen vähän lähti käsistä, Nilsson myönsi ja sanoi samalla olevansa sitä mieltä, ettei halua nähdä enää erotuomariparia samalla kentällä.

– Emme suoranaisesti tule juhlimaan uutta vuotta yhdessä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kuin tällaista käy ja nyt haluan, etteivät he enää tuomitse meidän otteluitamme. Nämä kaksi henkilö vievät ilon salibandysta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.