Kahdeksan syöttöpistettä! Suomen MM-kultasankari iski järjettömät tehot!

© Kuva: Juha Tamminen

F-liigan miesten sarjassa pelattiin lauantaina kolme ottelua, joissa Classic löi vasta jatkoajalla OLS:n 5-4, Oilers Welhot 8-4 ja Happee murskalukemin 21-5 Nurmon Jymyn. Peter Kotilainen syötti Happeen maaleista kahdeksan, mikä on uusi F-liigan ennätys.

Tänään parahiksi 200. runkosarjaottelunsa pelannut Peter Kotilainen otti ennätyksen yksin haltuunsa ajassa 57.57, kun hän syötti Jami Mannisen laukoman 20–5-osuman.

Yhden ottelun syöttöennätystä oli tällä kaudella parannettu jo kerran, kun Eemeli Salin syötti seitsemän osumaa Classicin kaataessa lokakuussa Steelersin 17-3.

Peter Kotilaisen yhdeksän pistettä on myös lähellä kaikkien aikojen yhden ottelun piste-ennätystä. Lasse Riitesuo, Henri Johansson ja Sami Johansson ovat kyenneet yhdessä ottelussa kymmeneen tehopisteeseen.

Happee oli pitkään kiinni myös kaikkien aikojen suurimmassa kotivoitossa johtaessaan peliä 19-2, mutta huolimattomuus loppuminuuteilla päästi Jymyn kaventamaan kolmesti. Kaikkien aikojen suurin kotivoitto on kuitenkin Happeen nimissä joukkueen kaadettua helmikuussa 2017 M-Teamin 17-0. Aikaisemmin on 21 maalia yhdessä ottelussa kyennyt tekemään vain Gunners kaataessaan 22.10.2006 kotonaan OLS:n 21-6.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.