Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan tunnetaan melkoisena persoonana, joka jakaa mielipiteitä muiden pelaajien kesken.

Mark Selby ei ole yhtä aggressiivinen pelaaja kuin O’Sullivan, vaan hän viihtyy maanmiestään paremmin turvapelissä ja on valmis pitkiin eriin, jos tilanne sitä vaatii.

Selbyn ja O’Sullivanin välille onkin muodostunut varsin tervehenkinen kilpailu, joka läikkyy välillä hieman yli.

Joulukuun Scottish Openin finaalissa nähtiin esimerkki tuosta.

Selby on nyt kerrannut tapahtumia Sporting Lifen haastattelussa. Hänen mukaansa kaksikko tulee hyvin toimeen pöydän ulkopuolella, mutta kilpailutilanteissa ei aina niin ole.

– Pöydän äärellä Ronnie on Ronnie joskus, ja hän tekee asioita joita muut ei tee. Pieniä temppuja. Ne pitää vain yrittää jättää huomiotta ja jatkaa.

– Scottish Openin finaalin alkupuolella olin lyömässä, ja hän nousi ylös tuoliltaan. Juuri kun olin lyömässä, alkoi hän laittaa liitua keppinsä tippiin. Nousin sen vuoksi ylös ja katsoin häntä. Hän ilveili kasvoillaan ja istui alas sanoen olevansa pahoillaan. Hän tiesi mitä hän teki. Ilman muuta hän tiesi minun olevan lyömässä. Se oli siis hieman ilkeää, näki Selby.

Myöhemmin saman ottelun aikana O’Sullivan väitti, että Selby häiritsi häntä siirtämällä vesipulloaan kesken O’Sullivanin suorituksen. Selbyn mukaan väite oli puppua.

Selby murskasi O’Sullivanin finaalissa erin 9–3.