Suomen Vuoden urheilijaksi valittu Lukas Hradecky on ottanut Suplan Bundes-Luke-podcastissa selvin sanoin kantaa muun muassa pelaajia ja heidän läheisiään koskevaan vihapuheeseen.

Asia on ollut tapetilla viime aikoina Saksassa, kun Bayern Münchenin Jerome Boatengin ja hänen ex-naisystävänsä Kasia Lenhardtin parisuhdetta ja sen päättymistä käsiteltiin rajuin sanankääntein somessa ja lehdistössä.

Lenhardt löytyi hiljattain kuolleena kotoaan. Mediassa on kerrottu, että kyse on itsemurhasta.

Hradecky avautui aiheesta podcastissa.

– Hinta oli ihan saatanan kova, jos hän (Lenhardt) on yhtäkkiä päättänyt, ettei hänellä ole enää mitään käyttöä tässä maailmassa. Vit*u jossain menee se raja.

– Futarit saavat ihan järkyttävästi paskaa. Ei siinä ole mitään järkeä. Vaikka on julkinen duuni, niin on olemassa joku raja, ja sen yli on menty jo aika kauan aikaa sitten. Suurempien yhtiöiden – Instagram, Twitter, Facebook – pitäisi vaikka sitten jollain tavalla antaa seuraamuksia. Vietäisiin vaikka sitten oikeus näihin tileihin, jos ei osata käyttäytyä, avautui Hradecky.