Mikä kiskaisu! Suomalaisheittäjältä huikea ennätysparannus

© Kuva: Juha Tamminen

Helena Leveelahti paransi kiekonheiton halliennätystään toistamiseen tänä talvena. Leveelahti voitti Tampereen Pirkkahallissa käydyn kilpailun tuloksella 54,66, jolla aiempi halliennätys koheni 1,23 metriä.

Pirkkahallin voittotulos on myös Leveelahden pisin kiekkokaari sitten kesän 2018, jolloin hän heitti ennätyksensä 56,80. Leveelahti on halliennätyksellään 22-vuotiaiden kaikkien aikojen Suomen hallitilastossa kolmas.

– Ei se mikään ihmeellinen heitto ollut. Paljon pidempään on varaa, mutta kun vaihdettiin heitossa niin sanotusti jalan vaihtoon, ajoituksen kanssa on ollut ongelmia, Leveelahti sanoo.

– Verryttelyssä on talven kisoissa tullut hyviä heittoja, mutta kisaan sellaista todella hyvää heittoa ei ole vielä osunut. Tuo minkä nyt heitin, oli ihan kohtuullinen ja hyvä hallikaudelle.

Virtain Urheilijoita edustava Leveelahti, 21, on harjoitellut syksyn ja talven terveenä ja odottelee kevään treenejä ja kesän kilpailukautta luottavaisena.

– Vaikka hallikauden kuula – ja kiekkotulokset eivät olleet sitä mihin pystyy, olen ollut tosi hyvässä vireessä. Kesää ajatellen se lupaa tosi hyvää, Leveelahti sanoo

Lähde: SUL:n tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.