Suomalainen pikajuoksija on palannut sekävaivojen jälkeen – ”Yllätyin, kun noin reilusti meni alle oman ennätyksen”

© Kuva: Getty Images

Espoon Tapioiden Anna Pursiainen, 17, näytti nuorten 19-vuotiaiden naisten 200 metrin finaalissa SM-hallikoissa Tampereella, että hän on palannut selkävaivojen jälkeen omalle tasolleen. Pursiainen voitti mestaruuden halliennätyksellään 24,44. Pursiaisen ennätys 200 metrin radalla on 24,69.

Pursiainen voitti aiemmin Tampereella myös 60 metriä.

– Yllättävän positiivisesti juoksu kulki, kun noin reilusti meni alle oman ennätyksen. Osasin hyvin säästellä voimia alkuerässä ja myös verkassa, Pursiainen sanoi.

– Se oli hyvä juoksunakin ja tuohon 200 metriin olen tyytyväinen. Koko hallikautta ajatellen 60 metriä jäi vähän tasapaksuksi.

19-vuotiaiden naisten 200 metriä oli Pirkkahallissa monelle juoksijalle ilonaihe, sillä yhdeksän parasta rikkoivat halliennätyksensä.

Samalle sekuntiluvulle Pursiaisen kanssa ennätyksensä kohensivat myös Leppävaaran Sisun Katja Luukkola ja Paimion Urheilijoiden Emma Tainio ajoin 24,69 ja 24,80. Neljäs oli Tampereen Pyrinnön moniottelija Vilma Itälinna ajalla 25,15 ennen 300 metrin aitajuoksun ja 400 metrin juoksun tuplamestaria Heidi Salmista.

Lähde: Urheiluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.