Hiihtäjä Hanna Falk on kertonut lopettavansa ammattilaisuransa.

11 vuotta maajoukkueessa hiihtänyt Falk haluaa keskittyä pitkän matkan hiihtokisoihin.

Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– Hetken miettimisen jälkeen olen päättänyt, että urani maajoukkueessa on ohi. Oli mukavaa, että viimeinen MM-kilpailuni oli sprintti Lassalyckanissa Ulricehamnissa, hän kirjoitti.

– Olen ollut osa maajoukkueita 11 vuotta ja useita vuosia ennen sitä juniorina. On ollut unelma kuulua maailman eliittiin. Olen ylpeä ja onnellinen siitä, mitä olen saavuttanut.

– Olen voittanut, hävinnyt, nauranut, itkenyt, taistellut, puolustanut itseani ja kehittynyt kaikilla tasoilla. Olen kokenut niin paljon niin monien mukavien ihmisten kanssa. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osa tätä matkaa. Ilman teitä en olisi mitään.

– Nyt otan muutaman hiljaisen viikon ja latautun. Minun on tutkittava selkää vielä vähän, jotta tiedän varmasti, että se kestää tulevaisuudessa. Minulla on aina ollut kunnianhimo ja unelma kokeilla pitkän matkan juoksua, hän päätää.