Ronnie O’Sullivan tunnetaan suorapuheisena miehenä.

Snookertähti on löytänyt valitettavaa myös tällä kaudella. Hän on ilmaissut tyytymättömyytensä Milton Keynesissä sijaitsevaan The Marshall Arenaan, jossa iso osa turneen peleistä on pelattu koronapandemian vuoksi.

– Milton Keynes on kuitenkin vaikeimmille vangeille tarkoitettu vankila. Olen nähnyt niitä tarpeeksi elämäni aikana, kommentoi O’Sullivan, jonka molemmat vanhemmat ovat olleet vankilassa, ITV:lle.

Pitkän linjan snookervaikuttaja Barry Hearn puhui tähtipelaajan avautumisesta Talking Snooker -podcastissa.

– Hän maksaa hintaa lajista, jota hän rakastaa. Näin luen viestin. Mitä enemmän hän valittaa Milton Keynesistä, sitä enemmän tiedän hänen rakastavan snookeria. Hän ei kestäisi sitä hetkeäkään, ellei hän olisi siellä jonkun syyn vuoksi. Hän rakastaa lajia. Hän tykkää valittamisesta. Onnea hänelle. Olen fani.

O’Sullivan ja Hearn ovat ottaneet monta kertaa aikaisemmin yhteen verbaalisesti.