Conor McGregorin paluu UFC-häkkiin päättyi pettymykseen tammikuussa, kun Dustin Poirier voitti hänet teknisellä tyrmäyksellä toisessa erässä.

Nyt on edessä kaksikon kolmas ottelu, joka järjestetään 10. heinäkuuta Las Vegasissa.

Irlantilaisen treenikaverin Artem Lobovin mukaan heinäkuussa on odotettavissa melkoinen näytös. Venäläinen kommentoi asiaa Bareknuckle Uncensored -podcastissa.

– Conor on erittäin, erittäin järkevä ottelija. Mielestäni hän otti edellisen ottelun hieman liian löysästi ja ajatteli: ”Tulen vain paikalle ja tuhoan hänet.”

– Hän vain ajatteli, että se menee samalla tavalla kuin kaksikon ensimmäinen ottelu. Nyt uskon Conorin olevan täysillä mukana. Hän tietää mitä on tulossa. Keskittyminen on täydellinen.

Lobov jakaa kehuja Poirierille, mutta hänen mielestään jenkkiottelijalla ei ole paljon sanottavaa, jos McGregor on ”oma itsensä”.

– Hän (McGregor) on opiskellut häntä, nähnyt toisen ottelun ongelmat. Kun Conor tulee sillä asenteella, kukaan ei voi pysäyttää häntä.

– Joten uskon hänen tyrmäävän Dustinin nopeasti, ensimmäisessä ehkä toisessa erässä. Haluan sanoa että ensimmäisessä. Ennustan ensimmäisen erän tyrmäystä, mutta voi se mennä toiseenkin.